Dit jaar vindt het WK veldrijden plaats in Luxemburg.  Supportersclub Wout van Aert : 'We gaan voor 2 dagen. Vertrek is voorzien op zaterdag 28 januari om 6.00 uur aan ons lokaal PC Sint Pieter, Kerkplein  Lille.

Na de wedstrijden van zaterdag rijden wij naar ons hotel, hier is er avondmaal voorzien. Na een goede nachtrust en een stevig ontbijt keren we terug naar het parcours.  Na de wedstrijd van zondag keren we terug huiswaarts.

Omdat er ook voorverkooptickets zijn vragen wij u dan ook om mocht u zin hebben om mee te gaan supporteren zich in te schrijven voor 15 december, en de betaling te doen op rekeningnummer BE87 6528 3758 6594 dan kunnen we de tickets in één keer bestellen.

De prijs van dit weekend bedraagt € 160 ( busrit, hotel met avondeten en ontbijt, en een combiticket ). Voor wie na deze datum nog wenst mee te gaan betaald € 120 maar moet dan daar zelf een ticket kopen. voor vragen en inschrijvingen stuurt u best een mailtje naar info@alu-vervecken.be of het telefoonnummer 0494/63.03.61

Supportersclub Wout van Aert